Nordic SeaFarm i final för Änglamarkspriset 2021

Vad är Änglamarkspriset?

Änglamarkspriset föddes ur tanken om att bidra till en bättre miljö och ljusare framtid och har delats ut sedan 2002. Med priset vill vi uppmuntra och lyfta fram goda initiativ inom miljö och ekologi.

Änglamarkspriset ges till en person, organisation eller företag som gjort särskilt värdefulla insatser inom dessa områden. Det kan vara en produkt, tjänst eller ett projekt.

Läs mer och rösta här

Nordic SeaFarm är nu bland de tre sista finalisterna!

Tio svenska superbolag som vi verkligen ser upp till var utvalda från en första gallring. Från de tio har nu tre valts ut som skall tävla i finalen - och där lyckades Nordic SeaFarm kvalificera sig som en av dessa - och där de andra två är Sopköket & Live Green Sweden!

Vi är båda glada och extremt stolta att juryn delar vår vision om en mer hållbar matproduktion, där vi kan öka andelen växtbaserade livsmedel och göra det på ett klimatsmart sätt utan tillsatser genom att odla i havet.

Växtbaserad odling i havet

Dessutom är svensk seaweed riktigt läckert och fantastiskt gott som smaksättare i t.ex. ramen-soppor, fritera som (något mer) nyttiga snacks - eller varför inte som del i ett krisipgt fröknäcke?

Detta är bara början på den blå revolutionen - going green is not enough - nu skapar vi framtiden tillsammans!

Hållbar havsmat - för dig och planten

Vart röstar jag?

Du röstar på Coop's hemsida här !

Läs mer: https://www.coop.se/hallbarhet/samarbeten/anglamarkspriset/anglamarkspriset-2021/

In och rösta på någon av oss tre som är nominerade!

Läs vidare

( )