Om Nordic SeaFarm

Vi Odlar Framtidens Råvara

En blå revolution.

Mänskligheten har gjort enorma framsteg för att effektivisera vår globala tillgång till livsmedel. Dessvärre har samma industrialisering av jordbruket och ohållbar djuruppfödning lett till extrema överträdelser på vår planet. Om vi vill ge nästa generationer en framtid kräver det att vi radikalt ändrar våra odlings- och konsumtionsbeteenden.

Vi behöver hitta fler näringsrika grödor där vi går direkt till kalorikällan och letar bortom den odlingsbara mark som minskar dag för dag. Nordic Seafarm vill driva en blå revolution där vi tillsammans kan använda havet för att odla schyssta saker för en växande befolkning. Vi är övertygade att detta bara är början för växtbaserad mat odlad i havet och samarbetar redan idag med Sveriges bästa restauranger och livsmedelsföretag för att utveckla morgondagens smaker och produkter från svensk tång. Häng med på vår revolution!

Våra Rötter

Året var 2016 och Sveriges ledande experter inom hållbar tångodling hade precis lyckats med flera forskning- och utvecklingsprojekt kring storskaliga odlingar längs Sveriges västkust.

Resultatet? Råvaran höll en högsta produktkvalitet, miljöeffekterna var positiva där data visade att tångodlingarna absorberade koldioxid och marint liv kring odlingarna ökade.

Idag är Nordic SeaFarm en av Europas ledande producenter av schysst odlad tång och samverkar med en rad olika aktörer inom livsmedelskedjan för att utveckla nya produkter och tjänster.

Vi är övertygade att detta bara är början för ekologisk och växtbaserad mat odlad i havet och att historien ligger framför oss.

Ta del i den blåa revolutionen vi driver tillsammans och agera för nästa generation. Vi ser fram emot att skapa morgondagen tillsammans med dig!

Kontakta oss

Våra Tångodlingar

Att odla växtbaserat med grödor som finns naturligt i våra vatten innebär ett hållbart sätt att ta fram livsmedel och mat till oss människor.

Sockertången Nordic SeaFarm odlar är en näringsrik ingrediens som kan blandas in i såväl traditionella som nya recept. Förutom att vara en smaksättare adderar sockertången flera viktiga näringsämnen och antioxidanter som är livsviktiga för oss människor.

Att odla växtbaserat i havet tar inget land i anspråk samtidigt som havsmiljön förbättras genom ökad biodiversitet av andra arter i och kring odlingarna.

Storskaliga tångodlingar ett klimatsmart sätt att odla grödor genom dess upptag av koldioxid och fosfor och bidrar till minskad övergödning av våra hav.

Team

Nordic SeaFarms team består av ett dedikerat gäng entusiaster som brinner för hållbar matutveckling, teknik och framtidens mat. Vi har tagit våra blandade kunskaper inom bland annat forskning, entreprenörskap & livsmedelskompetenser för att sikta mot vårt gemensamma mål - en hållbar framtid.

GAËTAN ZACKRISSON

Odling & Processutvecklare

ABDULLAH HAWA

Produktion & förädling

JONATAN GERRBO

Försäljning & partnerskap
jonatan.gerrbo@nordicseafarm.com+46 70 814 06 92

ANNELOUS OERBEKKE

R&D & odling
annelous.oerbekke@nordicseafarm.com

OSCAR GUSTAVSSON

Produktionsbiolog
oscar.gustavsson@nordicseafarm.com

YLVA DURLAND

Produktion & odling
ylva.durland@nordicseafarm.com

GÖRAN NYLUND

Produktionschef & odling
goran.nylund@nordicseafarm.com

ALEXANDER BOHMAN

Logistik & förädling
alexander.bohman@nordicseafarm.com

SEBASTIAN LARSSON

Produktutvecklare
sebastian.larsson@nordicseafarm.com

KAJSA OLSSON

Marketing Manager
kajsa@nordicseafarm.com

HEATHER VANSVIK

Produktion & förädling

NIKLAS CARLSON

Sales Manager
niklas@nordicseafarm.com

Karriär

Är du vår nästa ocean hero? Vi söker alltid efter nya talanger.

( )